Nađi: Građani u nama vide istinsku promjenu!

Lokalne vijesti

Predsjednik stranke FOKUS, Davor Nađi osvrnuo se na rezultate lokalnih kampanja na lokalnim izborima, gdje je stranka FOKUS imala svoje predstavnike. Naglasio je kako su na ovim izborima polučili uspjeh i da je to velika stvar za mladu stranku, poput njihove.

„Imamo četiri gradonačelnika, dva načelnika općine, 50 županijskih, gradskih i općinskih vijećnika, što je dokaz da su ljudi prepoznali naše politike od Čakovca i Slatine preko Zagrebačke županije do Pirovca“, rekao je Nađi, istaknuvši kako su posebno dobar rezultat ostvarili u Zagrebačkoj županiji, gdje su na čelu u gotovo polovici gradova. „U Zagrebačkoj županiji FOKUS je na čelu u četiri od devet gradova što nas čini najjačom strankom u toj županiji, a nacionalno po broju gradonačelnika smo četvrta stranka. To je dokaz da građani u nama vide istinsku promjenu i nećemo ih razočarati.“, naglasio je Nađi.

Lokalne vijesti

Ono na što je veoma ponosan je činjenica da jedina gradonačelnica u Zagrebačkoj županiji dolazi upravo iz stranke FOKUS. Riječ je o Petri Škrobot, 33-godišnjoj doktorici ekonomskih znanosti iz Samobora, koja je pobijedila u drugom krugu lokalnih izbora i time postala gradonačelnica Samobora.

„Petra je mlada i ambiciozna osoba koja će Samoboru dati novi ritam grada. Vjerujem kako će ostvariti sve za što smo se zalagali, a to su primjerice stvaranje pozitivne poslovne klime, transparentan gradski proračun, poboljšati javni prijevoz i infrastrukturu i drugo. Želim Petri, ali i svim ostalim novim gradonačelnicima, načelnicima i vijećnicima stranke FOKUS uspješan i efikasan mandat“, kazao je Nađi.

Nađi je zaključio kako će im kao stranci i dalje fokus biti na transparentnosti, manjem poreznom i regulatornom rasterećenju, privlačenju investicija i stvaranju kvalitetne poduzetničke klime.

Piše D.Š.

Prethodni članakSljedeći članak

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su s *