Gradonačelnik Svete Nedelje svečano primio Joška Gvardiola

Lokalnevijesti.hr

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec u pratnji zamjenika Gabrijela Deaka i predsjednika Gradskog vijeća Mateja Vrdoljaka danas je svečano primio najboljeg nogometaša/stopera i našeg reprezentativca Joška Gvardiola.

Joško, trenutno jedan od najtraženijih nogometaša, u vijećnicu je stigao u pratnji članova obitelji, majke Sanje, oca Tihomira i sestre Franke. Gradonačelnik Zurovec mu je tom prilikom od srca mu čestitao na svim postignutim uspjesima, ne samo onima sa svjetskog prvenstva u Kataru, te uručio Javno priznanje Grada Svete Nedelje za izvanredan uspjeh. „Iako smo svi kao nacija, ali i šire, iznimno ponosni na postignuti rezultat na svjetskom nogometnom prvenstvu, moram ipak reći kako mi ipak najveći ponos predstavlja uspjeh ovako mladog i talentiranog nogometaša. Joško, tvoje nevjerojatne sposobnosti koje su rezultat dugogodišnjeg truda i ulaganja, ali i velikog odricanja, samo su dokaz kako je sve moguće kada to zaista želiš. Postati najbolji stoper na svijetu sa samo 20 godina – ostavlja nas sve bez teksta! Siguran sam da je uspjehu pridonio svakako i život u Svetoj Nedelji“ našalio se na kraju gradonačelnik Dario Zurovec. „Roditeljima našeg Joška mogu samo izraziti najveće poštovanje jer ovakav uspjeh sina sigurno ne bi bio moguć i bez vašeg velikog truda, zalaganja i odricanja. Isto tako, drago mi je da ste upravo Svetu Nedelju prepoznali kao mjesto svog doma. Čestitke od srca!“ nadodao je gradonačelnik Dario Zurovec.

Photo by: GSV

Upravo zbog mjesta prebivališta gradonačelnik Dario Zurovec je s Joškom Gvardiolom svečano otkrio novu ulaznu tablu koja će u budućnosti krasiti ulaze u grad, a koja kaže – Grad Sveta Nedelja – Ulaz (ne) brani Joško Gvardiol.

 

Piše: GSV

Prethodni članakSljedeći članak