Cosmoprof  Worldwide Bologna

Lokalne vijesti

55. izdanje Cosmoprof Worldwide Bologna održalo se od četvrtka 21. do nedjelje 24. ožujka 2024. godine. Ove godine predstavljena je i COSMOPROF ADV kampanja 2024./2025.u kojoj je cilj vraćanja pozornosti na prirodnu ljepotu, njegovanu, a ne filtriranu.

Cosmoprof  Worldwide Bologna je jedan od najvažnijih događanja u beauty industriji za sve sektore kozmetičke industrije možemo ga nazvati Međunarodni izlog inovacija i trendova. Cosmoprof Worldwide Bologna je događaj od 3 izložbe s jedinstvenim konceptom sajma.

Sajam posvećen je svim različitim sektorima industrije ljepote na kojem su se predstavili izlagači iz 64 zemlje. Po prvi put sve će se izložbe otvarati u istom danu, olakšavajući susret između distribucijskih, maloprodajnih i profesionalnih kanala. Cosmoprof Worldwide Bologna nije samo sajam već  je pravi trendseter za cijelu industriju ljepote , svake godine vizionari industrije, stručnjaci za ljepotu i međunarodni govornici izlaze na pozornicu i bave se najvećim temama kozmetičke industrije i predviđaju što slijedi . Cosmoprof Worldwide Bologna također služi kao polazna točka za nove proizvode i rješenja . Zahvaljujući posebnim projektima, edukacijama  i  raznim događajima,  izlagačima predstavljaju nova otkrića a kupcima nove spoznaje. Ovogodišnji Cosmoprof posjetile su i obrtnice u organizaciji Sekcije kozmetičara i frizera Udruženja obrtnika Grada Zagreba koje svake godine posjete sajam i otkrivaju nove proizvode, ali trendove u svijetu.

 

 

 

 

 

Piše: WK

Prethodni članakSljedeći članak