Održana edukativna radionica na temu bespovratnih potpora iz domaćih i EU/NPPO fondova i subvencioniranih kredita HAMAGA i HBORA

Lokalne vijesti

U suradnji sa g. Hrvojem Dukom iz obrta „HD-KONZALTING“ Udruženje obrtnika Sveti Ivan Zelina  dana 04.ožujka 2024.godine organiziralo je edukativnu radionicu na temu bespovratnih potpora iz domaćih i EU/NPPO  fondova i subvencioniranih kredita HAMAGA i HBORA.

Radionica se održala u uredu Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina, a na njoj su sudjelovali obrtnici i poduzetnici sa područja grada Svetog Ivana Zeline i općine Bedenice i gradonačelnik Grada Svetog Ivana Zeline gospodin Hrvoje Koščec. Teme radionice su bile:1. Upoznavanje sa najavljenim natječajima iz EU/NPPO fondova za 2024.g.2. Najava natječaja Zagrebačke županije u 2024.g za bespovratne potpore3. Subvencionirani krediti HAMAG & BICRA  i HBOR-a za osnovna i obrtna sredstva4. Program mjera za energetsku obnovu obiteljskih kuća5. Vaučeri za digitalizaciju6. Diskusije i pitanja Također, predavač se osvrnuo i na gospodarstvo Zagrebačke županije kao i na gospodarstvo grada Svetog Ivana Zeline, tj. na rast investicija u gradu, otvaranje novih pogona i trgovačkih centara, povlačenje sredstava iz EU fondova i dr. Ovom radionicom Udruženje obrtnika Sveti Ivan Zelina i obrt „HD-KONZALTING“ nastojali su obrtnicima i poduzetnicima približiti modalitete na koji način mogu povećati svoju likvidnost, financijski potencijal te ostvariti daljnji rast i razvoj kroz bespovratne potpore i subvencionirane izvore kreditiranja.

 

 

Piše:WK

Prethodni članakSljedeći članak