FOKUS dobiva još jednog saborskog zastupnika!

Stranka FOKUS najavila je danas da će sutra potpisati Sporazum o pridruživanju stranke Nezavisna lista Damir Bajs njihovoj. 

Damir Bajs obnaša dužnost potpredsjednika Odbora za pomorstvo, promet i infrastrukturu u Hrvatskom saboru, a zastupnik je od srpnja 2020. godine.

Stranka Damir Bajs Nezavisna lista se zauzima za sudjelovanje svih građana u društvenim procesima na svim razinama te upućuje građane na pravo neposrednoga ili posrednoga upravljanja svojom državom, promiče građansku svijest o pravu svakodnevnoga utjecanja na izabranu vlast, poštuje višestranačje u kojem demokratska vlast treba odražavati slobodnu volju većine građana, zauzima se za decentralizaciju državnih nadležnosti od lokalnog i regionalnog interesa, koji primjenom načela podrednosti (supsidijarnosti) pripadaju jedinicama lokalne i regionalne samouprave, te pripadajućih financijskih sredstava za njihovo izvršavanje, te se zauzima za svekoliki gospodarski, kulturni i demokratski razvoj Bjelovarsko-bilogorske županije i Republike Hrvatske na načelima demokracije, vladavine prava, socijalne pravde i zaštite čovjekove okoline.

Njihovim pridruživanjem, stranka FOKUS dobiva još jednog saborskog zastupnika što će im zasigurno dati na jačini.

Više informacija očekujemo sutra nakon potpisivanja Sporazuma.

 

 

Piše: LV/WK

 

 

Prethodni članakSljedeći članak