Grad Sveta Nedelja financira logopedske vježbe za djecu s područja Svete Nedelje

Grad Sveta Nedelja osigurao je sredstva za prvu digitalnu logopedsku vježbenicu za djecu s artikulacijskim poremećajima – ,,Kokolingo”. Kokolingo je digitalna logopedska vježbalica za djecu s izgovornim poremećajima. Listići i vježbe koji su ključan dio logopedske terapije pretvoreni su u šareno, interaktivno i digitalno iskustvo kakvo bi se moglo svidjeti djeci. Logopedske vježbe uz zabavnu video igru pomažu djeci da isprave pogrešan izgovor glasova.

Uz pristup Kokolingo aplikaciji, Grad Sveta Nedelja je osigurao i superviziju od strane logopeda koji će provoditi online terapije s djecom i pisati individualizirane programa rada.

Prijave za online logopedske vježbe moguće su putem linka  ili QR koda. Troškove ovog programa u potpunosti snosi Grad Sveta Nedelja.

Kokolingo je zamišljen kao zabavna gusarska igra kroz koju dijete prolazi kao pomorsku avanturu, a svaki uspjeh nagrađen je gusarskim novčićima koje može zamijeniti za nešto u virtualnom dućanu. Ukratko, svi klasični elementi igre su tu, da zagarantiraju zabavu i motivaciju, a kroz sve potrebne upute djecu i roditelje pomoću video zapisa provodi veseli gusar.

Kokolingo letak

 

Piše: WK

Prethodni članakSljedeći članak