Lovački savez Zagrebačke županije dobio novog predsjednika

Izborna skupština Lovačkog saveza Zagrebačke županije održana je u Ivanić-Gradu, a prisustvovalo joj je 71 od ukupno 72 zastupnika.

Radnim dijelom skupštine u kojoj su prihvaćena sva izvješća za prethodnu godinu predsjedao je Marijan Lukšić.  Kako za radno predsjedništvo tako i za izborno povjerenstvo odlučivalo se glasovanjem na temelju dva predložena sastava.

Kandidaturu za predsjednika istaknuli su Marinko Šebečić i Mato Čičak koji su predstavili sebe i svoje programe te se tajnim glasanjem odlučivalo o novom predsjedniku. Od ukupno 71 zastupnika s pravom glasa čiji listići su ujedno bili i pravovaljani 41 glas je  pripao Mati Čičku koji je tako postao novi predsjednik lovaca LS-a Zagrebačke županije. Čičak je zahvalio na radu dosadašnjim tijelima i predsjedniku te najavio kako će ubrzo krenuti s realizacijom zacrtanih planova u novom razdoblju. “Siguran sam da ćemo stalnim radom i zalaganjem zajedno unaprijediti sva lovačka društva naše Županije. Ovim putem još jednom se zahvaljujem na ukazanom povjerenju i veselim se svim budućim suradnjama.”

Održana je i prva, konstituirajuća sjednica Izvršnog odbora, izabrano je predsjedništvo te su predložena i tri kandidata za Skupštinu HLS-a. Dosadašnji predsjednik uz čestitku novom predsjedniku zahvalio se na angažmanu svima koji su u proteklom razdoblju radili za dobrobit lovaca Zagrebačke županije i zaželio puno uspjeha u radu u narednom razdoblju.

 

 

Piše: WK

Prethodni članakSljedeći članak