Luuuda Sova – Food truck & craft beer vikend u Svetoj Nedelji

Ovaj vikend u Svetoj Nedelji uživajte u craft pivima i street art-u.

Grad Sveta Nedelja u suradnji s Turističkom zajednicom i Kulturnim centrom Grada Svete Nedelje te Svenkomom u sklopu manifestacije „Domenikana – Ljeto u Svetoj Nedelji“ organizira Luuuda Sova – Food truck & craft beer vikend u Svetoj Nedelji

U parku na jezeru Kipišće u Strmcu od 8. do 10. srpnja od 18 sati moći ćete pronaći bogatu gastro ponudu braće Nekić – Nekić Trucks, te uživati u izvedbama craft piva: Zmajska pivovara, Zeppelin craft brewery, Pivovara Medvedgrad i Craft pivovara Nova Runda.

Luuuda sova za posjetitelje priprema i StreetART radionicu od 19.00 do 21.00 u suradnji sa Krešimirom Golubićem, poznatijim pod umjetničkim imenom LEON GSK. Leon GSK jedan je od pionira graffiti i street art scene u Hrvatskoj, a njegovi radovi krase zidove galerija, privatnih stanova ali i javnih prostora u zemlji i inozemstvu.

Leon GSK dolazi na ovogodišnju Luuuudu Sovu predstaviti dio svojih radova kroz radionicu crtanja stencila (šablona) na kojoj ćete se moći i sami oprobati u crtanju sprejevima. Svaki gost radionice koji sudjeluje u stvaranju slika ulazi u tombolu u kojoj se poklanjaju zajednički stvorena umjetnička djela – izvlačenje sretnih dobitnika u nedjelju, 10. srpnja u 21.00 sat!

Crtat će se Kim Kardashian, Tom Cruise, Sting i Daniel Craig kao specijalni ljubitelji pive iz umjetnikovog umjetničkog ugla.

Za glazbeni ugođaj u petak 08.07. pobrinut će se sastav Trnje Live Acoustic, u subotu 09.07.  Cover Page, a u nedjelju 10.07. Jet Set Band – Zadar.

Piše D.Š.

Prethodni članakSljedeći članak