Natjecanje Vatrogasne zajednice Općine Dubrava

Lokalne vijesti

Općina Dubrava ponosno najavljuje Općinsko natjecanje Vatrogasne zajednice koje će se održati ove subote, 1. lipnja 2024. godine. Događaj će se odvijati na adresi Podlužan 15, 10342 Dubrava, s domaćinom DVD-om Podlužan.

Program započinje u 11:00 sati svečanim otvorenjem natjecanja, na kojem će biti predstavljeno novo vatrogasno vozilo, čime će se dodatno unaprijediti opremljenost i sposobnost naše vatrogasne postrojbe.

Natjecanje će trajati do 15:00 sati, a tijekom tog vremena, posjetitelji će imati priliku svjedočiti vještinama i sposobnostima naših vatrogasaca u različitim disciplinama, uključujući gašenje požara, spašavanje unesrećenih i druge vatrogasne zadatke.

Ovo događanje nije samo prilika za vatrogasce da pokažu svoje vještine, već i za zajednicu da se okupe i podrže naše hrabre vatrogasce. Uz to, posjetitelji će moći izbliza razgledati novo vatrogasno vozilo i saznati više o njegovim tehničkim karakteristikama i mogućnostima.

Pozivamo sve građane da nam se pridruže na ovom važnom događaju i podrže naše vatrogasce, koji svakodnevno riskiraju svoje živote kako bi zaštitili našu zajednicu. Ovo je također izvrsna prilika za obiteljsku zabavu i edukaciju o važnosti vatrogastva i sigurnosti.

Vidimo se u Podlužanu, na adresi Podlužan 15, 10342 Dubrava, u subotu, 1. lipnja 2024. godine!

 

 

Piše: WK

Prethodni članakSljedeći članak