Nikome ništa ne dugujemo i nitko ne može utjecati na nas

Lokalne vijesti

Kandidat za župana Međimurske županije Darko Zver i njegov zamjenik Boris Bistrović jedini su kandidati na ovim izborima koji su nove osobe i garancija novog početka za Međimurje. Svi ostali kandidati su dugogodišnji političari koji su već godinama u strukturama Županije i mijenjali su se već nekoliko puta različitim pozicijama.

„Moj zamjenik i ja nikome ništa ne dugujemo i nitko ne može utjecati na nas. Nama je cilj efikasna, transparentna i moderna Međimurska županija koja će raditi za poštene i marljive Međimurce“, istaknuo je Darko Zver na konferenciji za novinare na kojoj je detaljnije predstavljen njegov zamjenik Boris Bistrović.

Lokalne vijesti

Photo by: Lokalne vijest

„Uz Darka sam jer jedino on govori konkretne stvari: kako osigurati bolji život u Međimurju, dići gospodarstvo i veće plaće, riješiti probleme s Romima te kako uvesti transparentnost i poštenje. Ne mogu se oteti dojmu da su svi ostali kandidati ovdje zbog nekog svog interesa te da ih Županija zanima više iz konteksta kako će ona pomoći njima, a ne oni županiji“, izjavio je Boris Bistrović, 46-godišnji sveučilišni prvostupnik ekonomije te poduzetnik sa dvadesetogodišnjim stažem.

Lokalne vijesti

Photo by: Lokalne vijest

Bistrović se politički aktivirao nezadovoljan stanjem u društvu te pridružio stranci Fokus koju je prepoznao kao jedinu stranku koja kvalitetno zagovara poduzetništvo, ljudske slobode, manje poreze i transparentnost u javnim politikama. Vijećnik je u aktualnom sazivu gradskog vijeća grada Čakovca. Privatno, Boris je obiteljski čovjek, zaljubljenik u prirodu i planinarenje. Supruga Kovačić je magistrica informacijskih znanosti i prof. fizike i politehnike, a njihov šesnaestogodišnji sin pohađa gimnaziju.

Piše D.Š.

Prethodni članakSljedeći članak