Obrtnička komora Zagreb zakupila je izložbeni prostor na ovogodišnjem Sajmu vjenčanja

Lokalne vijesti

Manifestacija vjenčane tematike ove godine održava se u Areni Zagreb od 2. do 4. veljače 2024. godine, i to 25. godinu zaredom. Na jubilarnom izdanju Sajma vjenčanja predstavit će se 200 izlagača – saloni vjenčanica, dizajneri, zlatari, cvjećari, slastičari, catering kuće, fotografi, dekorateri, organizatori vjenčanja te ostali sudionici važni za organiziranje svadbene svečanosti

Obrtnička komora Zagreb zakupila je izložbeni prostor koji će biti otvoren s tri strane i vrlo je blizu pozornice u dvorani čija površina iznosi 5500 metara četvornih.

Broj mjesta za  izlagače je ograničen, mogu se prijaviti svi zainteresirani obrtnici koji su članovi Obrtničke komore Zagreb u svoja matična Udruženja do 22.siječnja 2024. godine.  Izlaganje na prostoru Obrtničke komore Zagreb je besplatno za naše članove.

Arena Zagreb, najveća dvorana u Hrvatskoj i Sajam vjenčanja kao i uvijek ugostit će nekoliko tisuća posjetitelja u tri dana odražavanja manifestacije, budućih mladenaca, ali i zaljubljenika u vjenčane svečanosti.

 

 

Piše:WK

Prethodni članakSljedeći članak