Općina Dubrava ostvarila 7.5 mil. kn za rekonstrukciju i dogradnju dječjeg vrtića

Photo by: Facebook Tomislav Okroša

Općina Dubrava ostvarila 7.515.600,00 kuna za rekonstrukciju i dogradnju dječjeg vrtića, objavio je danas načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša.

“Ovo je najsretnija vijest koja je je u posljednjih nekoliko dana stigla na područje općine! Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju dodijelila nam je najviši iznos i intenzitet potpore za naš dječji vrtić, svih 100%. Prošle godine smo po prvi puta imali situaciju da nam sva djeca nažalost nisu mogla biti upisana, i zato smo odmah reagirali jer želimo da u Dubravi svako dijete na radost zadovoljnih roditelja ima mjesto u svojem vrtiću, navodi načelnik dodajući kako je isprojektiran i dječji vrtić sa sportskom dvoranom, koja je iznimno važna za djecu”, rekao je Okroša.

Zajedno sa Razvojnom agencijom Zagrebačka županija, Općina Dubrava je uspješno prijavila projekt na mjeru 7.4.1., te su u manje od godinu dana došli do Ugovora o dodjeli sredstava. U “novom” vrtiću bit će mjesta za 200 djece, a sada je upisano njih sto.

Piše D.Š.

Prethodni članakSljedeći članak