Povodom 928. rođendana, Općina Dubrava pripremila bogat zabavni program

Ove godine općina Dubrava proslavlja svoj 928. rođendan i tim se povodom ovaj vikend priprema bogat kulturno-umjetnički, gastronomski, sportski ali i zabavni program.

Program počinje već u petak 3. lipnja u 19 sati nastupom grupe Druga dimenzija, a oko 22 sata očekuje se nastup popularnog Jole.

Subotnji program započinje u 9 sati tradicionalnom, petom Gulašijadom na Dudnjaku.  Od 10 sati na aerodromu u Zvekavcu održat će se državno prvenstvo zrakoplovnih modelara, a u 11 sati je start biciklijade “Dubravski Vitez”. U 15 sati održat će se Smotra folklora, a u 17 sati kreće nogometna utakmica između juniora NK Dubrave i NK Žabnice. Pod šatorom na Dudnjaku od 19 sati grupa Bonaparte će zagrijati publiku za spektakl koji kreće od 22 sata, kada na pozornicu izlaze Mejaši.  Oko 22:30 svi okupljeni uživat će u svjetlosnom spektaklu na nebu iznad Dubrave, kada se očekuje veliki vatromet.

U nedjelju program počinje već u 7.30 sati Kupom Dubrave u ribolovu u Farkaševcu, a od 9 sati održat će se Likovna kolonija u Kulturnom centru. U 10 sati počinje druga Fišijada, a u isto vrijeme kreće i natjecanje u gađanju glinenih golubova.

Centralni događaj održat će se u nedjelju 5. lipnja, u 16:00 sati na prostoru „Dudnjak“, kada se očekuje defile ženske konjičke garde Vrbovec i mažoretkinja Općine Dubrava i Vrbovečkih mažoretkinja, uz pratnju limene glazbe Vrbovec.

U 17 sati nastupit će “Mali za velike”, a u 19 sati sve okupljene će zabavljati Ledina band.

Piše D.Š.

Prethodni članakSljedeći članak