POZIV NA BESPLATNU PREZENTACIJU NATJEČAJA EU FONDOVA “VAUČERI ZA DIGITALIZACIJU”

U sklopu potpora EU fondova  sufinanciraju se ulaganja  usmjerena provedbi digitalizacije i digitalne transformacije poslovanja kroz osposobljavanje i usluge za poboljšanje digitalnih vještina, digitalni marketing, kiberotpornost i primjenu složenih digitalnih rješenja.

Obrtnička komora Zagreb organizirala je predavača koji se bavi EU fondovima da pojasni sve što zanima članstvo vezano za ovaj natječaj te da se što više obrtnika uključi u isti. Radionica je besplatna i u trajanju od dva sata. Svi imamo kada su u pitanju natječaji sto pitanja, koje nas muče, a nemamo koga pitati ili su informacije koje dobijemo ne dovoljno jasne. Želimo pomoći da pronađete odgovore na sva pitanja po pitanju natječaja te da se prijavite i ostvarite unapređenje u vašem poslovanju.

Vjerujemo da vas muče neka od ovih pitanja: Cilj vam je unaprijediti svoje poslovanje? Poboljšati digitalni marketing, a ne znate kako? Želite se prijaviti na natječaje, ali niste sigurni što vam treba? Dođite na prezentaciju 3.kruga natječaja EU fondova “Vaučeri za digitalizaciju” i saznajte iz prve ruke SVE što vas zanima. Prijavite se na

Prethodni članakSljedeći članak