Rugvićkim mališanima osigurano mjesto u vrtiću po nepromijenjenim cijenama

Lokalne vijesti

Photo by: Usplash

Dječji vrtić Medvjedići od nove pedagoške godine otvara svoju podružnicu u Jalševcu Nartskom. Nakon što privatnom koncesionaru istekne koncesija koncem kolovoza, matičnom objektu vrtića, pridružuje se podružnica.

U matičnom objektu je trenutno upisano 127 mališana u dvije jasličke i tri vrtićke skupine. Očekuje se da će se u područni objekt upisati dodatnih 87 djece koji ispunjavaju uvjete propisane Pravilnikom o upisu djece. Prednost za upis djece ostvaruju roditelji s prebivalištem na području Općine uz ostale ispunjene uvjete, a ukoliko ostane mjesta, upisivati će se i djeca iz okolnih mjesta.

U tijeku je nabava namještaja i opreme, te zapošljavanje stručnog i kvalitetnog kadra kako bi sve bilo spremno za ulazak mališana početkom rujna. „Novost i dobra vijest za roditelje predškolaca je da je Dječji vrtić Medvjedići uspješno verificirao i program predškole te će uz svoj redovni program provoditi i ovaj. Oglas za upis djece u program predškole će biti objavljen paralelno s oglasom za upis djece u redovni program odgoja i obrazovanja. Želimo osigurati što bolju budućnosti mladim obiteljima, ali i onima koji tek planiraju  doseliti u Općinu i zasnovati svoju obitelj“, kaže načelnik Mato Čičak.

Oglasi za upis djece u područni objekt Dječjeg vrtića Medvjedići Rugvica biti objavljeni u razdoblju od 18. srpnja do 29. srpnja, a svu potrebnu dokumentaciju ćete moći pronaći na mrežnim stranicama Vrtića na dan objave oglasa.  Važno je naglasiti da će se zasebno provoditi upisi za redovni program Vrtića od upisa za program predškole koji je besplatan za sve predškolarce.

S početkom nove vrtićke godine u rujnu, cijene roditeljskog učešća u Dječjem vrtiću Medvjedići Rugvica ostaju nepromijenjene.  Tako će roditelji za prvo upisano dijete izdvojiti 500 kuna, za drugo 400 kuna, a za treće i svako sljedeće 300 kuna.

Prethodni članakSljedeći članak