Samoborski obrtnici primili nagrade

U utorak, 19. prosinca 2023. godine održana je 4. sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Samobor. Predsjednik Udruženja Marijan Karlović u svom se izlaganju osvrnuo na niz provedenih aktivnosti tijekom godine i iskazao iznimno zadovoljstvo ostvarenim, a koje će se jednakim intenzitetom nastaviti i u idućoj godini.

Članovi Skupštine jednoglasno su usvojili Izmjene i dopune Financijskog plana za 2023. godinu, Financijski plan, kao i Program rada za 2024. godinu. Programom rada za 2024. godinu najavljeno je održavanje 5. Susreta žena obrtnica, organizacija „Dojdi osmaša“ koji promovira obrtnička zanimanja te 4. Tehnološki forum, kao i Zagrebački obrtnički sajam koji će se održati 24. i 25. siječnja na Zagrebačkom Velesajmu u organizaciji OKZ- i Udruženja obrtnika Zagreba i Zagrebačke županije s ciljem promocije obrtničkih zanimanja među osnovnoškolcima. Nastaviti će se podrška obrtnicima u sudjelovanju i nastupima na promociji našeg kraja na sajmovima i manifestacijama, a organizirati će se i niz ostalih aktivnosti i suradnji sa drugim organizacijama kada se ukaže potreba za istim.

Predsjednik Marijan Karlović ovom prilikom uručio je priznanja Udruženja obrtnika Samobor zaslužnim obrtnicima za njihove uspjehe i rezultate na promidžbi obrtništva i izuzetnom doprinosu u razvoju institucija obrtničkog komorskog sustava. Najveće priznanje Udruženja obrtnika Samobor, Zlatnu diplomu, nagrađenima je uručila gradonačelnica Petra Škrobot.

Dobitnici priznanja su:

ZLATNA DIPLOMA

HRVOJE ŠPELKO – „Špelko obrt za građevinarstvo“

MARIJAN DUMIĆ – „Gostionica Izletište Dumiću“

FRANJO RUBINIĆ – „Strojobravarska radionica obrt“

BLAŽENKO REPINEC – „Automehaničarska radionica obrt“

ANDREJAS NIKL – „Parna pekara Nikl“

 

SREBRNA DIPLOMA

SNJEŽANA LEVAK – „Frizerski salon Snježana“

GORAN NORŠIĆ – „Bregančica obrt za trgovinu“

MATILDA – MIHAELA PURIĆ – „Livadić obrt za ugostiteljstvo“

 

BRONČANA DIPLOMA

MONIKA MAJCEN – „Slastičarna Monika“

VESNA TOMAS – „Knjigovodstveni servis Tomas“

DANIJELA RAZUM – „Dani obrt za knjigovodstvo“

SREĆKO BOŠKOVIĆ – „Scout club obrt“

 

PRIZNANJE

ROBERT KADIĆ – „Caffe bar Nautilus“

MARLENA JANŽIĆ – „Caffe – bar Grand“

 

Predsjednik Obrtničke komore Zagreb i potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore Antun Trojnar uručio je Povelju Hrvatske obrtničke komore Anici Labudović i Branku Lehpameru za izniman doprinos razvoju obrtništva i obrtničkih institucija

Uz članove Skupštine, Upravnog i Nadzornog odbora sjednici su nazočili i gosti: predsjednik Obrtničke komore Zagreb Antun Trojnar, gradonačelnica grada Samobora Petra Škrobot te zamjenik gradonačelnika grada Sveta Nedelja Gabrijel Deak, koji su se obratili članovima, iskazali iznimno zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom uz želju za nastavkom uspješne suradnje i u narednom razdoblju, te uputili obrtnicima čestitke za božićne i novogodišnje blagdane.

 

Piše: WK

Prethodni članakSljedeći članak