Sportaši OKZ-a ukupni pobjednici na 13. Obrtničkim sportskim igrama

Lokalne vijesti

Na ovogodišnjim 13. Obrtničkim sportskim igrama (OSI) u Malom Lošinju, koje su održane proteklog vikenda prisustvovalo je oko 500 obrtnica i obrtnika koji su pokazali svoje sportske vještine u raznim disciplinama.

Domaćin 13. Obrtničkih sportskih igara bila je Obrtnička komora Primorsko-goranske županije, a svečano je igre otvorila gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić. Natjecatelji su se natjecali u devet sportova – mali nogomet, kuglanje -žene, kuglanje -muškarci, tenis -žene, tenis -muškarci, stolni tenis -žene,  pikado, potezanje užeta i odbojka na pijesku, prvih pet mjesta, osvojili su sportaši koji su predstavljali Obrtničku komoru Zagreb.

Lokalne vijesti

Photo by: UTZ

Po konačnom zbroju bodova  Obrtnička komora Zagreb ukupni je pobjednik 13. OSI. Prijelazni pehar Antunu Trojnaru, predsjedniku SD OKZ uručio je Dragutin Ranogajec, predsjednik HOK-e-  Sportaši Obrtničke komore Zagreb pokazali su veliko zajedništvo bodreći jedni druge na svim sportovima, ali ne smijemo zaboraviti ni obrtnike koji su bili potpora navijanjem.

Za Sportsko društvo Obrtničke komore Zagreb počinju pripreme za 14. Obrtničke sportske igre. Naš cilj je za sljedeće Obrtničke sportske igre bar jedan bod više u ukupnom poretku od ovogodišnjeg rezultata. I na kraju, nije na odmet podsjetiti da je SD OKZ otvoreno i dostupno svim obrtnicima sportašima te molimo osobito obrtnike sportaše, članove njihovih obitelji i djelatnike komorskog sustava da nam se jave kako bismo bili još bolji.

Lokalne vijesti

Photo by: UTZ

Rezultati:

MALI NOGOMET

1. mjesto/ ZLATO – OK Zagreb u sustavu:

Tomislav Kuna, Željko Legac, Đani Likar, Zoran Brdar, Mario Horvat, Đemal Osmanović, Ivan Subota, Mario Bukovac, Antun Trojnar i Darko Horvat

KUGLANJE/ekipno (Žene)

1. mjesto/ ZLATO – OK Zagreb

Andreya Alpeza, Elizabeta Cicigoj, Dijana Smoljo, Marija Subota, Milena Kunčić, Romanita Jurić i Dina Filipović

KUGLANJE/ekipno (Muškarci)

1. mjesto / ZLATO OK Zagreb

Željko Milinković, Matej Gajić – Bukljaš, Ivica Kulfa, Stjepan Pongrac, Željko Kulfa, Fran Gajić, Ante Jurić

STOLNI TENIS/žene

1. mjesto / ZLATO – OK Zagreb

Aleksandra Žuljević

PIKADO/ekipno

1. mjesto/ ZLATO – OKZagreb

Dijana Smoljo, Andreja Alpeza, Jelena Španiček, Dubravko Španiček

TENIS/muškarci

2. mjesto / SREBRO – OK Zagreb

Mario Jakuš

ODBOJKA NA PIJESKU/MIX

3. mjesto / BRONCA – OK Zagreb

Milena Kunčić, Dijana Smoljo, Terezija Horvat, Matej Gajić Buklaš

TENIS/žene

3. mjesto/ BRONCA OK Zagreb

Dijana Smoljo

Piše D.Š.

Prethodni članakSljedeći članak