Tamburaši Glazbene škole nastupom uljepšali početak vikenda na Gradskom klizalištu

Lokalne vijesti

Nastupom tamburaša Glazbene škole Dugo Selo završio je bogat program Adventa u Dugom Selu koji je krajem prošle i početkom Nove godine privukao brojne građane na Gradsko klizalište pored Sportske dvorane.

Ovdje je ispraćena i Stara godina sa željama da svi dani nove 2022. godina budu puno, puno bolji od lanjskih. I večeras je vladala ugodna atmosfera, vrsni zvuci tamburaške glazbe godili su publici okupljenoj oko topline vatre. Pod voditeljstvom ravnatelja Darija Cebića, mladi talenti svojim su dostignućima i brojnim nagradama na natjecanjima upisali Dugo Selo na glazbenu kartu svijeta.

Lokalne vijesti

Photo by: Dugoselska kronika

Adventu je ranije oduševio Zbor GŠ, danas su to učinili tamburaši izvevši zanimljiv repertoar na kojem su bile popularne starogradske i tamburaške skladbe kao i pjesme lokalnih autora koje je uglazbio upravo prof. Cebić, priznati skladatelj u Hrvatskoj i inozemstvu. Na obogaćivanju kulturnog dijela dugoselskog Adventa Glazbenoj školi zahvalu su uputili gradonačelnik Nenad Panian te ravnatelj POU-a Nenad Haleuš Mali. Kako se čulo, višetjedna manifestacija bila je uspješna te je donijela lijepo blagdansko ozračje u Dugo Selo.

Piše D.Š.

Prethodni članakSljedeći članak