Uđite u Valentinovo uz live akustik koncert

Lokalnevijesti.hr

U noći pred Valentinovo, 13. veljače 2023. godine u 20 sati grupa Vatra održat će live akustik koncert i svim zaljubljnim i onima koji će to tek postati prirediti još jednu romantičnu i vrhunsku koncertnu večer.

Full repertoar Vatra će izvesti u Kino dvorani POU Ivanić-Grad.

VATRA, grupa koju ne treba posebno predstavljati, u vrhu hrvatske glazbene scene već dugi niz godina, ponos Virovitičko-podravske županije, jedan od najpoznatijih rock-sastava koji preko dva desetljeća žari i pali hrvatskom glazbenom scenom, garancija je za najluđi provod.

‘Javi se kad stigneš’, naziv je novog, šestog po redu singla s objavljenog desetog studijskog albuma. Nakon ‘Sva naša ljeta’, ‘Carstvo sunca’, ‘Vidi kako se smiješ’, ‘Nova godina nije se dogodila’ i ‘Rum na usnama’, na red je došla atmosferična pjesma srednjega tempa, koju, kao i većinu Vatrinih pjesama, potpisuje frontman Ivan Dečak.
Nju, kao i sve ostale najveće stare i nove hitove slušat ćete na koncertu u Ivanić-Gradu u romantičnoj akustik live verziji!

Ulaznice su u prodaji od 15.12. 2022. po cijeni od 12, 13 i 14 eur na blagajni POU IVG od 8-15h, Moslavačka 11, Ivanić-Grad – plaćanje gotovinom ili online na Mojekarte.hr

Požurite po svoju i dočekajte Valentinovo u najromantičnijem izdanju!

Piše: WK

Prethodni članakSljedeći članak