Zimski cajti u Svetoj Nedelji

Otvorenje manifestacije Zimski cajti u Svetoj Nedelji  održat će se u nedjelju, 27.11.2022. godine s početkom u 18,00 sati ispod Župne crkve Presvetog Trojstva.

Manifestaciju će otvoriti gradonačelnik Dario Zurovec sa suradnicima, a očekuje vas nastup Zagrebačkih pahuljica, Udruge Balans Code, svjetleći štulaši, , zabavni show voditelja Marija Petrekovića, DJ Alen Markez, spuštanje niz ledeni tobogan, bogata ugostiteljska ponuda i naravno klizanje.

Tijekom manifestacije očekuje vas pregršt dobre zabave, glazbeni nastupi Gustafa, Matije Cveka, Filipa Rudana, ABBA Real Tribute Benda, grupa Krivi smjer, Miha i Mišo, Gea, Loco, Westsiders,  DJ-a Alena Markeza, eMBee-a, Eve, Marina, glazbeni programi za najmlađe, olimpijade na ledu i vesele klizaonice.

photo by: Grad sveta Nedelja

Klizanje će na dan otvorenja biti besplatno dok će se ostalim danima sat vremena klizanja (uključuje i najam klizaljki) naplaćivati 15 kuna (1,99EUR). Klizalište će biti otvoreno svakim danom od 10,00 do 22,00 sata (osim blagdanom) ili za vrijeme održavanja škole klizanja (detaljan raspored u prilogu). Termin klizanja moguće je rezervirati i putem besplatne mobilne aplikacije Sveta Nedelja na dlanu!

Aplikaciju za Apple uređaje koji koriste iOS operativni sustav preuzmite na ovdje: https://bit.ly/SvN-app

Aplikaciju za uređaje koji koriste Android operativni sustav preuzmite ovdje: https://bit.ly/Android_SvN-app

U prostorijama Turističke zajednice Grada Svete Nedelje za djecu od 5 do 10 godina održat će se Božićna maštaonica gdje će se uz prigodno čitanje priča, djeca zabaviti uz raznovrsne radionice i igraonice.

PhoGrad Sveta Nedelja

Vidimo se na Zimskim cajtima u Svetoj Nedelji!

 

Piše:M.T.

 

Prethodni članakSljedeći članak