Održana skupština i dan otvorenih vrata Udrženja obrtnika Jastrebarsko

7. lipnja održana je 4. sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Jastrebarsko pod predsjedanjem Saše Krljana, predsjednika Udruženja. Predsjednik Udruženja obrtnika Jastrebarsko Saša Krljan osvrnuo se na sve provedene aktivnosti od prošle sjednice Skupštine do danas, te iskazao iznimno zadovoljstvo postignutim rezultatima, provedenim aktivnostima, kao i radom tijela, te zahvalio još jednom svim članovima, koji su se aktivno uključili u rad udruženja. Odlaskom u mirovinu, razriješen je dužnosti dosadašnji član Skupštine i Poslovnog odbra Ceha uslužnih djelatnosti Željko Sakoman, a na njegovo mjesto do isteka mandata, imenovan je Franjo Jagunić. Članovi Skupštine, prihvatili Izvješće o radu Udruženja i Završni (godišnji) obračun za 2022. godinu, dok je Nadzorni odbor podnio izvješće o svom radu te materijalno – financijskom poslovanju od 01.01. do 31.12.2022. godine.

Photo by: OKZ

Saša Krljan uručio je povodom odlaska u mirovinu Zahvalnicu gospodinu Željku Sakomanu, za izniman osobni doprinos i rad u tijelima Udruženja obrtnika Jastrebarsko. Sjednici Skupštine pridružili su se potpredsjednik HOK-a i predsjednik OKZ-a Antun Trojnar i direktor Poslovnice Jastrebarsko Zagrebačke banke Jozo Čakalić.

Predsjednik Krljan istaknuo je daljnju potrebu jačanja međusobne suradnje obrtnika i poduzetnika te razmjenu ideja, stoga je tom prigodom nakon službenog dijela, Udruženje otvorilo vrata svim zainteresiranim obrtnicima i poduzetnicima za upoznavanje sa aktivnostima, projektima pogodnosti i daljnjim planovima, s ciljem poslovnog povezivanja i razmjene iskustava, te kako bi svojim primjedbama, sugestijama i inicijativama svi zajedno pridonijeli zajedničkom boljitku i razvoju obrtničkog komorskog sustava u cjelini.

 

 

Piše: W.K.

Prethodni članakSljedeći članak