Ministarstvo znanosti i obrazovanja odobrilo 111.202,19 kn za projekt “Ringišpil – prihvaćanje različitosti kroz učenje i igru”

Lokalne vijesti

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom “Mali princ” potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “Ringišpil – prihvaćanje različitosti kroz učenje i igru”, financiran preko Ministarstva znanosti i obrazovanja u iznosu od 111.202,19 kuna.

Cilj projekta je promicanje socijalne uključenosti i jednakopravnost djece s teškoćama u razvoju u odgojno-obrazovnim ustanovama. Period trajanja projekta je od 08.11.2021. do 31.08.2022. godine.

Projekt traje od 08.11.2021. do 31.08.2022. godine. Partneri na projektu su: Grad Ivanić-Grad, OŠ Stjepana Basaričeka, DV Roda, DV Ivanić-Grad, DV Proljeće Kloštar Ivanić i DV Križ. Na projektu su ostvarene i brojne suradnje s organizacijama u lokalnoj zajednici i šire.
Lokalne vijesti

Photo by: Udruga Mali princ

Aktivnosti na projektu su sljedeće:
1. TERAPIJSKE AKTIVNOSTI – radna i govorna terapija
2. EDUKATIVNI IZLETI – “Aquatika” Karlovac, Park prirode Lonjsko polje
3. EDUKATIVNA RADIONICA ZA DJECU U ŠKOLI/VRTIĆIMA
4. EDUKATIVNA RADIONICA ZA ODGOJNO – OBRAZOVNE DJELATNIKE
5. PROMOTIVNE AKTIVNOSTI
6. SPORTSKO – ZABAVNI SUSRET

Projektom je obuhvaćeno 464 korisnika među kojima su djeca s teškoćama u razvoju, djeca iz vrtića i škole, odgojno-obrazovni djelatnici i roditelji. Ujedno, na projektu su ostvarene brojne suradnje s organizacijama iz lokalne zajednice i van lokalne zajednice.

Više informacija o samom projektu možete provjeriti ovdje.

Piše D.Š.

Prethodni članakSljedeći članak