Paradajz from paradise – Gastro-zabavne večeri Domenikane u Svetoj Nedelji

Lokalne vijesti

Photo by: TZ Sveta Nedelja

Opustite se…udahnite mirise ljeta, okusite rajska jela…

Grad Sveta Nedelja u suradnji s Turističkom zajednicom i Kulturnim centrom Grada Svete Nedelje te Svenkomom u sklopu manifestacije „Domenikana – Ljeto u Svetoj Nedelji“ organiziraju gastro-zabavne večeri „Paradajz from paradise“ na kojim ćete moći uživati u okusima Rajske rajčice u interpretaciji poznatih kuhara.

U parku na jezeru Kipišće od 24. do 26. lipnja od 18 sati okusite svježu domaću svetonedeljsku Rajsku rajčicu u kreativnoj interpretaciji braće Nekić, majstora STREET FOOD scene koji će pripremati „rajska“ jela, zalogaje i osvježavajuće ljetne napitke.

Lokalne vijesti

Photo by: TZ Sveta Nedelja

Braća Nekić će pripremati svoj slavni pulled pork sendvič (ovaj puta s obiljem rajčica), i razne druge zalogaje koje su pripremili za ovo događanje.

U subotu, 25. lipnja gosti u pripremi vrhunskih jela pridružit će im se i poznati masterchef David Skoko sa svojim ribljim interpretacijama u sendvič varijanti te Šaptač rajčicama Marko Gržin koji će držati mini edukacije o važnosti rajčice u prehrani.

Svakog dana za najmlađe posjetitelje bit će organizirana dječja likovna radionica od 18 do 21 sat uz prigodne nagrade.

Uz rajska jela i zalogaje moći ćete uživati i u laganom glazbenom ritmu uz

  • Gypsy Jazz Kvartet (24.6.),
  • Trnje Live Acoustic Band (25.6.) i
  • Jet Set Band (26.6.).
Lokalne vijesti

Photo by: TZ Sveta Nedelja

Vrhunska gastro ponuda Rajske rajčice & Nekić Trucks uz ljetnu ambijentalnu atmosferu jezera/parka Kipišće u Svetoj Nedelji te lagani glazbeni ljetni ritam pružit će vrhunski ljetni doživljaj svim posjetiteljima.  Opustite se i okusite vrhunska jela u Svetoj Nedelji.

Rajska d.o.o. je najveći proizvođač specijalnih sorti svježih i ukusnih rajčica u Hrvatskoj. Već više od 20 godina njihov rad je motiviran željom da svim svojim kupcima omoguće rajčice vrhunske kvalitete i najsočnijeg okusa koji pamtimo još iz djetinjstva. Posluju po načelima integrirane proizvodnje, rajčice oprašuje desetak tisuća bumbara, a proizvodni procesi u potpunosti se vode načelom očuvanja okoliša bez kemikalija i prskanja. Nositelji su certifikata GLOBAL GAP koji svjedoči da prate sve norme u području sigurne i održive poljoprivredne proizvodnje.

Lokalne vijesti

Photo by: TZ Sveta Nedelja

Nekić trucks jedinstveni je gastro koncept na kotačima usmjeren izvrsnosti u pružanju usluga hrane i pića u pokretu. Životna i poslovna filozofija obitelji Nekić oduvijek se kretala stazom naših predaka, na kojoj  su hrana i piće  vodile glavnu riječ.  Nakon niza godina u svim poljima u ugostiteljstvu, nastavili su slijediti ‘lude’ snove i u jeku pandemije pokrenuli Nekić Trucks, jedinstveni foodtruck koncept koji nakon samo dvije godine broji flotu od 10 vozila.

Prethodni članakSljedeći članak