U sklopu provedbe projekta Adrinetbook održan Međunarodni događaj u Macerati

Na Međunarodnom događaju održanom 01. i 02. veljače 2023. u Macerati sudjelovali su  Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA u svojstvu projektnog partnera na projektu ADRINETBOOK financiranoga iz Interreg Adrion programa.

Na spomenutom događaju u organizaciji  vodećeg partnera Općine Macerata sudjelovali su predstavnici projektnih partnera: Sveučilišna knjižnica „Svetozar Marković“ – Beograd  Općina Gjirokastra  Znanstveno – edukacijski centar dvorac Rakičan , Muzej suvremene umjetnosti Zagreb ICCU – Središnji institut za katalogizaciju i bibliografske podatke talijanskih knjižnica te Općina Thassos  koji su sudjelovali online.

U sklopu Međunarodnog događaja održane su radionice na temu  “VALUE AND VALUES BETWEEN CONSERVATION AND FRUITION”. Development projects, digital culture, enhancement, tourism and sustainability“

S obzirom da se projekt Adrinetbook  bliži kraju, u Macerati  je održan je i posljednji sastanak uživo projektnog partnerstva, na kojem e razgovaralo  o financijskom aspektu; pregledu troškova projekta, o dosadašnjem tijeku projekta kao i o rezultatima projekta.

 

 

Piše: W.K.

Prethodni članakSljedeći članak