Uskoro se u Zagrebu otvara Spiritual Centar

Lokalnevijesti.hr

Ovog ljeta Spiritual Centar mogao bi dobiti novu ordinaciju u Zagrebu.

Dr. Fahrudin ef . Hilić najveći dio vremena radi u Beču, no uskoro bi mogao ponovno započeti s radom u Zagrebu.  “Tokom svih ovih godina izgradili su brend pouzdanosti o čemu govori velik broj klijenata, ali i kolega s kojima surađujemo”, kaže Hilić.

Iznimno mu je bitno da iz Centra izlaze samo zadovoljni klijenti čiji su se zahtjevi ispunili. To je i jedan od razloga stalnog istraživanja novih metodologija rada. “Organiziramo radionice, razmjene iskustva, a surađujemo i na brojnim projektima.” Osim toga, objavljuju publikacije za stručne časopise i sudjeluju na svjetskim konferencijama.

“Zadovoljstvo naših pacijenata čine naše okruženje ljepšim. Motivira nas saznanje da dajemo više, a to je emocionalno – duhovno zdravlje i život ljudi ..dakle puno više od samog fizičkog proizvoda. Mi vraćamo pacijentu samopouzdanje, životnu radost i autentičnost, a to je ono što daje osjećaj slobode”.

Fahrudin Hilić rođen je u Bosni i Hercegovini. Zagrebačku medresu (srednju odgojno-obrazovnu instituciju koja djeluje pri Islamskoj zajednici) završava 2005. godine te odlazi na Islamski fakultet gdje istovremeno postaje i imam, muallim i hatib. Sa završenim stručnim ispitom pred komisijom Islamske zajednice u BiH 2008. godine postaje imam džamije. Sudionik je Europskog natjecanja u učenju Kur’ana, dobitnik je plakete Islamske zajednice, a u Austriji je u sklopu Islamske zajednice u Austriji također bio imam. Glavni djelokrug rada mu je islamska duhovna medicina, za koju je 2016. dobio zvanje doktora.

 

 

 

 

Piše: WK

Prethodni članakSljedeći članak